ÍGY MŰKÖDIK A KUPON AKCIÓ:

- Válogass kedvedre az öt város kuponjai között! A kuponok listája a kuponok számától függően több oldalon jelenik meg, az oldal alján lapozhatsz előre és vissza is.
- Amelyik kupon kedvezményét szeretnéd igénybe venni, csak ki kell nyomtatnod, majd az adott üzletben vásárláskor a fizetésnél add át a
kupont a pénztárosnak, és így a kuponon írtaknak megfelelően megkapod a kedvezményt!

A kuponok által nyújtott kedvezmények csak a kuponon feltüntetett időszakban és üzletben vehetők igénybe.

- Egyszerre több kupont is nyomtathatsz egy lapra, ezzel papírt is spórolhatsz. Ehhez használd a kupongyűjtőt!
- Az sem gond, ha nincs nyomtatód, az összes helyszínen találsz egy kuponnyomtató standot, ahol kedves hostesslányok segítenek neked!

A kuponok készpénzre nem válthatók. Egy vásárlás alkalmával egy kupon váltható be. Színes és fekete fehér másolat is érvényes.

Vissza a főoldalra

MI A KUPONGYŰJTŐ?

A kupon akcióhoz tartozó kuponok mindegyike ingyenesen kinyomtatható honlapunkról. A kuponok színes és fekete-fehér nyomtatásban is érvényesek!

1 kupon nyomtatása: mindössze válaszd ki a számodra érdekes kupon(oka)t, és a "Nyomtatom" ikonra kattintva egy gombnyomással kinyomtathatod az(oka)t! Minden nyomtatáshoz a "Nyomtatom" gombokat használd, és ne a teljes weboldalt nyomtasd ki a böngészőből!

Vissza a főoldalra

TÖBB KUPON NYOMTATÁSA EGYSZERŰEN KUPONGYŰJTŐVEL

Amennyiben több kupont szeretnél egyszerre kinyomtatni, a kívánt kuponokat a kupongyűjtőbe tedd bele (minden kuponon található egy "kupongyűjtőbe" gomb)! A kupongyűjtőbe tetszőleges számú kupont helyezhetsz (egy kupon csak egyszer tud szerepelni). Ha egy kupont ki szeretnél venni a kupongyűjtőből, kattints a "Kiveszem a gyűjtőből" gombra!

Ha kész vagy a kuponok válogatásával, jöhet a nyomtatás: kattints a kupongyűjtőre a felső menüsorban, majd a kuponok nyomtatása gombra kattintva ki tudod nyomtatni az összegyűjtött kuponokat egyszerre, egy oldalra összesen nyolcat (8-nál több kupon esetén értelemszerűen több oldalon).

MIT TEHETSZ, HA NINCS NYOMTATÓD?

Amennyiben nem tudod a nyomtatást otthon, vagy máshol megoldani, nem maradtál le semmiről, mert az akció ideje alatt - szeptember 5. és 8. között (az ÁRKÁD Budapest bevásárlóközpontban szeptember 12. és 15. között) - minden résztvevő bevásárlóközpontban kuponnyomtató standot helyezünk ki, ahol hostess lányok segítenek abban, hogy hozzájuthass kedvenc üzleted kuponjaihoz.

Vissza a főoldalra